Hotel Roman - Cafe

dulciuri-thumb.jpgDoriti o scurta evadare in lumea incantatoare a gusturilor rafinate? Hotel Roman - Café va asteapta zilnic cu un meniu apetisant de sandviciuri, specialitati pe baza de cafea, produse de patiserie-boulangerie, cocktail-uri, prajituri si torturi realizate in atelierul propriu.  Ne gasiti in Roman (Neamt, Moldova) in cadrul complexului hotelier Hotel Roman.

Specialitatile noastre folosesc ingrediente naturale in care predomina cele locale de sezon si cele conservate dupa retete sanatoase traditionale. 

Hotel Roman - Café, un spatiu intim personalizat cu elemente decorative in stil neoclasic specifice secolului al XVIII-lea, va ofera cea mai buna cafea in orasul Roman (Bristot) si o diversitate bogata de produse de cofetarie si  patiserie realizate in atelierul nostru dupa retete proprii sau clasice.  Ambientul stralucitor al cafenelei recreeaza spatiul cochet al cafenelelor vieneze prin tonuri glamour de auriu si bej si accesorii din sticla de murano.    

Vizitati-ne si veti fi impresionati de selectia noastra bogata de produse realizate dupa retete originale proprii sau inspirate de bucatarii celebre din Europa.     

 
 
 
Program:

Luni - Duminica: 07.00-24.00
Capacitate: 80 locuri in cafenea, 40 locuri pe terasa

Contact:

[email protected]
0741176662