Hotel Roman - Restaurant

Hotel Roman - Restaurant va asteapta cu o varietate de meniuri – de la bucataria traditionala romaneasca pana la preparate gourmet internationale cu accente mediteraneene, de la gustari rapide pana la meniuri sofisticate.

Fie ca va doriti ceva simplu (un sandvici, bruschette, paste sau o salata) sau un meniu rafinat (ca de exemplu un foie gras cu struguri in jeleu de vin de Porto, creveti sau somon cu sos de capere, muschi de vita cu trufe si hribi sau piept de rata in sos clermont cu piure de trufe), Hotel Roman - Restaurant este cea mai buna alegere.  Ne gasiti in Roman, Neamt, Moldova in cadrul complexului hotelier Hotel Roman cu o selectie unica de  meniuri traditionale romanesti si bucatarie gourmet internationala cu accente mediteraneene.   

Restaurantul are un design inspirat de stilul clasic al secolului al XIX-lea, amenajat cu mobilier din piele alba, care se completeaza perfect cu elemente glamour.  Pentru un plus de modernitate si eficienta, spatiul clasic al restaurantului se mareste in mod neconventional: un perete mobil face legatura dintre piano bar si sala de conferinte alaturata, transformand spatiul intr-unul perfect pentru evenimente organizate.

Alegeti decorul intim al restaurantului de la parterul complexului hotelier sau atmosfera relaxanta a terasei City Garden.

Adepti ai conceptului de rafinament accesibil, incercam intotdeauna sa va surprindem cu servicii si produse de patru stele plus la preturi accesibile.    

Program:

Luni - Duminica: 06.30-24.00
Capacitate: 250 locuri

Contact:

[email protected]
+40741176662

Rezervati o masa
Rezerva acum
sau suna la 0741176662

: