img alt

Dineu de Craciun cu Directia 5 - Un pian pentru romascani

Rotary Club Roman vă invită să luați parte la Dineul de Crăciun, intitulat ”Un pian pentru romașcani”, organizat în scop caritabil, spre a achiziționa un pian de concerte pentru orașul Roman.

Rotary Club Roman vă invită să luați parte la Dineul de Crăciun, intitulat ”Un pian pentru romașcani”, organizat în scop caritabil, spre a achiziționa un pian de concerte pentru orașul Roman.

Invitat special: Direcția 5

De ce un pian pentru romașcani?
Muzica, spunea George Enescu, ”este graiul în care se oglindesc, fără putință de prefacătorie, însușirile sufletești ale omului". Organizarea și desfășurarea la Roman a unor concerte de pian devine o necesitate, ca urmare a interesului pe care romașcanii l-au manifestat față de muzică, întrucât aceasta răspunde acelei nevoi imperative ale omului de a se armoniza cu sine și de a evada din realitatea imediată.

Prin acest eveniment filantropic, care are ca scop cumpărarea unui pian, dorim ca romașcanii să aibă acces la viața culturală pe care o merită. Pianul pe care Rotary Club Roman dorește să îl achiziționeze, în urma unor serii de evenimente caritabile, va putea fi ulterior folosit și de alte organizații promotoare de evenimente culturale în orașul nostru.

Numai împreună putem face din Roman un oraș cultural! Acesta este unul dintr-o serie de evenimente caritabile destinate acestui scop.

Taxa de participare: 250 lei, care include un meniu deosebit și contribuția filantropică.

Vă așteptăm cu drag!

REZERVA ACUM

Fa o rezervare completand formularul de mai jos sau suna la 0722 233 182; 0233 742 600Calitate de 4 stele plus, la pret de 3

Hotel

Bine ati venit la Roman Plaza, un complex hotelier elegant si confortabil care va ofera pachete turistice flexibile, cazare cu stil, bucatarie gourmet si experiente de spa, wellness si divertisment de calitate la preturi avantajoase.
Detalii

Gourmet

Roman Plaza Restaurant va asteapta cu o varietate de meniuri – de la bucataria traditionala romaneasca pana la preparate gourmet internationale cu accente mediteraneene.
Detalii

Spa

Roman Plaza Spa este un loc ideal pentru o scurta evadare din stresul cotidian. Sunteti in cautarea unui tratament specializat, unei forme fizice mai bune sau poate doar a unor momente de relaxare?
Detalii


Recenziile noastre

 


Testimoniale

 • Polite and professional

  Rating only has to do with staff, never actually stayed in this hotel, but I travelled to Roman between Christmas and NYE and after coming from a party I couldn't find any taxi to take me home. It was about 3 a.m. and very cold so I decided to try and knock on the hotel reception area entrance door. In less than 30 seconds there was someone at the door, they were very polite and professional and gave me the number for the taxi company. No strange faces, no unnecessary comments. Some people are still doing their job as they should, apparently.

  Raluca85, Bucharest, Romania

 •  

  Totul la nivel de cinci stele

  Am crezut ca sunt in alta tara! Totul la nivel de cinci stele, cazare, masa, mic dejun, cosmetica, bar etc. Voi reveni cu mare drag! Daca am avea si pe litoral patroni care sa se ocupe precum doamna de la acest hotel, am fi departe cu turismul romanesc!

  Iulian, Baicoi

 • Felicitari inca o data

  Totul a fost Ok. Am fost in multe locatii de 4 stele care nu se ridicau la nivelul Hotelului Roman Plaza. Felicitari inca o data. Ma bucur ca in sfarsit avem si noi in Romania asemenea locatii.

  Iulian, Constanta