djwhal khul in romania

Master Djwhal Khul in Romania

CONFERINTA INTERNATIONALA "ROMANIA IN PRAGUL UNEI SCHIMBARI DE PARADIGMA"

Acum cand Pamantul se afla in pragul dintre doua ere astrologice, umanitatea este chemata sa depaseasca barierele si limitele trecutului si sa co-creeze o noua paradigma.


Unde ne indreptam pentru sprijin si ajutor in aceasta tranzitie fara precedent?


Suntem indemnati sa eliberam modelele si constrangerile erelor anterioare si sa intram intr-o noua relatie cu cosmosul, cu planeta noastra si unii cu altii.


Alaturati-va doamnei Kathlyn si Maestrului Ascensionat Djwhal Khul si permiteti ca semintele unei noi realitati sa fie plantate in inimile si mintile noastre.


Pentru mai multe informatii si rezervarea unui loc contactati:
Camilia Schwimmer: camiliasc@yahoo.com / +40-720-627-047

 

Salon HOTEL ROMAN 28 Septembrie 2017
Ora 17:00

Costul participarii: 30 RON


Eveniment organizat de Clubului Rotary Roman, Fundatia Cluturala si Umanitara "Iulian Arcadi Trofin", Vajra Flame Foundation.

SE VOR ELIBERA CERTIFICATE DE PARTICIPARE

 

 Djwhal Khul

Cunoscut afectuos ca “Tibetanul”, Maestrul Ascensionat  Djwhal Khul este unul dintre Maeștrii Înțelepciunii planetare.  Fiind un maestru învățător în toată accepțiunea cuvântului , domnia sa împărtășește adevărul fără vârstă din multe tradiții spirituale în termeni contemporani și îi binecuvântează pe toți studenții săi cu  înțepciune iubitoare, compasiune sinceră și generozitate profundă.  Profunzimea neprețuitei sale învățaturi provoacă mintea și atinge sufletul.

Master DK este un Maestru al Intelepciunii Antice, definit de multi ca fiind un ghid spiritual al omenirii si un invatoror al principiilor cosmologice, metafizice si esoterice care stau la baza tuturor marilor filozofii, mitologii si traditii spirituale ale lumii. Conform unor scrieri Teosofice, Djwal Kjul este cunoscut ca lucrand pentru a duce mai departe evolutia spirituala  a planeteri noastre prin invataturile oferite in cele 24 carti ale lui Alice si Doamnei Blavatsky. Intr-o sesiune personala acordata Camiliei  Schwimmer, Maestrul a facut urmatoarea arirmatie despre persoanele (romane) prezente la un workshop anul trecut in septembrie in Budesti/Faurei/Neamt:

“Acesti oameni sunt asa de avizi de cunoastere si am spus un adevar cand am afirmat ca Romania va fi un leader pe calea spre viitor in Era Varsatorului. Nu s-a ajuns inca la momentul acela si inca mai avem de curatat coruptia. Daca Romania se ridica deasupra coruptiei, cred ca va conduce pe calea spre urmatorul nivel.

Trebuie sa vedem aceasta noua realitate; nu este definita inca, dar cred ca este timpul ca Europa de Est sa isi ia locul ca leader colectiv; cred ca daca Romania curata coruptia, va putea conduce pe cale.

Traim timpuri noi, interesante si bineinteles ca se pot intampla multe lucruri dar vreau sa plantez semintele in mintile oamenilor sa inteleaga ca Romania ar putea fi marele leader. Acest lucru nu se intampla in 5 minute dar se observa deja o mare transformare.

Exista inca multa mentalitate a victimei aici si acest lucru este de inteles. Romania si toata Europa de Est au fost oprimate. Este dificil sa ii ajutam pe oamenii de aici sa inteleaga ca ei au un destin. Daca pot sa realizeze acel destin, atunci cred ca intreaga zona nu numai ca va prospera dar va deveni foarte persuasiva.

Cred ca oamenii de aici trebuie sa fie investiti cu putere pentru ca au fost oprimati si dominati prea multa vreme. Dar au puterea interioara sa se inalte. Europenii din Est  trebuie sa dezvolte singuri aceasta putere dar daca ma uit la Romania  cred ca ea trebuie sa conduca pe cale. Tu ce crezi?”

Kathlyn Kingdon

 

Kathlyn L. Kingdon, MA – hipnoterapist clinic și co-fondator al Centrului de consilire Madison Street, co-fondator al Turneului de Mistere, al Centrului  de Enneagrame Rocky Mountain și a Fundației Vajra Flame, Ltd – este o adevărată femeie renascentistă. Realizările din viața ei păstrează distincția unei profesioniste în multiple domenii.

Fiind o prezentatoare de conferințe cu multă experiență, Kathlyn Kingdon a proiectat programe pentru corporații și instituții de educație care să ajute în schimbările organizaționale și împuternicire a personalului. A oferit workshops in procese în grup, funționare umană optimă și femininul sacru. A oferit de asemeni lecturi pentru folosirea muzicii și vocii pentru intensificarea funcțiilor la nivel fizic, emoțional, mental și spiritual, a înregistrat și pubicat lucrari instrucționale  folosite de Dynamic Listening Systems in Denver, Colorado și furnizorii acestora. A servit ca editor pentru publicația psihologică, Jurnalul de Educație Pentru Persoane Dotate și Talentate, publicat de Centrul de Dezvoltare a Persoanelor Talentate din Denver, Colorado.

Kindgon a fost conferențiarul principal la Conferința Internațională despre Zeitatea Feminina din Glastonbury, Anglia în 1977, prezentand lecturi despre Dion Fortune, renumită Kabbalistă engleză, și despre forța feminină în triburile tradiționale Hopi. A fost de asemeni prezentatorul principal  la Summit-ul Internațional al Vindecătorilor din Întreaga Lume care a avut loc în Monterey,California, în 1988, și a fost prezentă la Conferința pentru Rezolvarea Conflictelor Internaționale, ținută în St. Petersburg, Rusia în 1999, unde a introdus Enneagrama ca un instrument viabil pentru rezolvarea conflictelor. De asemeni , din 1988 până în 1999, a condus turnee și a ținut conferințe pentru grupuri de femei în domeniul Spriritualității Femeii în Irlanda, Anglia, Țara Galilor, Scoția, Franța și India. Posibil că cea mai importantă contribuție a ei stă în organizarea de meditații îndelungate și worshop-uri pe care le-a ținut în 15 state in Statele Unite și din întreaga lume.

Faptul că dumneaei este interesată de aproape toate aspectele vieții este demonstrat în munca pe care a desfășurat-o în întraga lume. A fost prima femeie care a absolvit Universitatea din Colorado cu un master în dirijat, aprofundând mai apoi cursuri și programe de educație specială predate de lideri în domeniul psihologiei transpersonale, specializându-se în funcționarea umană optimă și neo-Reichi. În plus,  a devenit instructor calificat in Enneagrame și instructor de meditație. În acest timp a călătorit dintr-un țărm în altul al Americii fiind un canal pentru lecturi spirituale și în 1992 a format o companie de călătorii dedicată descoperirii locurilor cu energie înaltă și sacră în jurul lumii.

Ca scriitor, Kathlyn este autoarea a numeroase articole în diferite domenii de interes, care variază de la educația Creștină și probleme de legalism in religie (in anii 1070) până la revizii de cazuri legale complicate, revizii de lucrări despre nutriție și consumerism (în anii 1980)  despre efectele fizicii cuantice în psihoterapie, despre poziția sacrului feminin în psihoterapie și dezvoltare personală și ciclul de viață feminină ca și cale spirituală (în anii 1990). În plus, a publicat  o colecție  de poeme provocative, Poeme Contemplative  în 1987,  un  jurnal  de experiențe personale pe parcursul a unui an de zile, lătorie în blândețe-o experiență  reflectivă menită să ajute la șlefuirea vârfurilor ascuțite, în 1997. A scris de asemeni un scenariu de film pentru Un pelerinaj spiritual în Franța în 1996.

Curiozitatea ei despre religiile lumii a fost trezită si a devenit de-a lungul anilor un domeniu de explorare profundă. În 1983, la vârsta de 36 de ani, a fost prezentată Maestrului Djwhal Khul în circimstanțe personale  care au dus-o la sesiunile de canalizare prezentate de Janet McClure. În primul său interviu cu Maestrul “D.K.,” după cum mai este uneori afectuos numit, domnia sa i-a deschis calea pe care Kathlyn și-a ales-o  înainte de încarnare în viața actuală-aceea de voce canal.

Deși a dedicat toți acești ani în primul rând Maestrului Djwhal Khul, atunci când a fost rugată să fie un canal prin care și alți meștri spirituali să poată transmite învățături, s-a oferit cu plăcere. Și-a deschiss spațiul corp-minte mulor entități mari, incluzând trei ani specific dedicați maestrului Vywamus și patru ani lui Modron.  Rugată fiind să comenteze experiențele sale cu acești mari învățători , Kathlyn , în felul dumneaiei reținut, a reflectat: „Nu a fost nicicum plictisitor!”AFLA MAI MULTE

REZERVA ACUM

Fa o rezervare completand formularul de mai jos sau suna la 0722 233 182; 0233 742 600Calitate de 4 stele plus, la pret de 3

Hotel

Bine ati venit la Roman Plaza, un complex hotelier elegant si confortabil care va ofera pachete turistice flexibile, cazare cu stil, bucatarie gourmet si experiente de spa, wellness si divertisment de calitate la preturi avantajoase.
Detalii

Gourmet

Roman Plaza Restaurant va asteapta cu o varietate de meniuri – de la bucataria traditionala romaneasca pana la preparate gourmet internationale cu accente mediteraneene.
Detalii

Spa

Roman Plaza Spa este un loc ideal pentru o scurta evadare din stresul cotidian. Sunteti in cautarea unui tratament specializat, unei forme fizice mai bune sau poate doar a unor momente de relaxare?
Detalii


Recenziile noastre

 


Testimoniale

 • Polite and professional

  Rating only has to do with staff, never actually stayed in this hotel, but I travelled to Roman between Christmas and NYE and after coming from a party I couldn't find any taxi to take me home. It was about 3 a.m. and very cold so I decided to try and knock on the hotel reception area entrance door. In less than 30 seconds there was someone at the door, they were very polite and professional and gave me the number for the taxi company. No strange faces, no unnecessary comments. Some people are still doing their job as they should, apparently.

  Raluca85, Bucharest, Romania

 •  

  Totul la nivel de cinci stele

  Am crezut ca sunt in alta tara! Totul la nivel de cinci stele, cazare, masa, mic dejun, cosmetica, bar etc. Voi reveni cu mare drag! Daca am avea si pe litoral patroni care sa se ocupe precum doamna de la acest hotel, am fi departe cu turismul romanesc!

  Iulian, Baicoi

 • Felicitari inca o data

  Totul a fost Ok. Am fost in multe locatii de 4 stele care nu se ridicau la nivelul Hotelului Roman Plaza. Felicitari inca o data. Ma bucur ca in sfarsit avem si noi in Romania asemenea locatii.

  Iulian, Constanta