Oferta Biostimulare Ultratone Futura Pro Roman Neamt Moldova

Silueta perfecta: Biostimulare Ultratone Futura Pro (45min) - 60 lei

Biostimularea asigura o stimulare musculara comparabila cu cea realizata prin fitness.  45 de minute de biostimulare echivaleaza cu 2 - 4 ore de gimnastica fara intrerupere. Efectele tratamentului de biostimulare sunt vizibile, deseori chiar dupa prima sedinta, pierzandu-se intre 1- 4 cm.

Tipurile de tratamente corporale Ultratone Futura Pro:

  • Tratament de slabire si remodelare (scadere in cm, in Kg, anticelulitic)
  • Tratament de tonifiere
  • Tratament de detoxifiere si drenaj
  • Antrenament sportiv
  • Ultrasunete

Oferta valabila pe perioada 1 Oct - 31 Dec 2014: 60 de lei/ sedinta 45 min.

REZERVA ACUM

Fa o rezervare completand formularul de mai jos sau suna la 0722 233 182; 0233 742 600Calitate de 4 stele plus, la pret de 3

Hotel

Bine ati venit la Hotel Roman, un complex hotelier elegant si confortabil care va ofera pachete turistice flexibile, cazare cu stil, bucatarie gourmet si experiente de spa, wellness si divertisment de calitate la preturi avantajoase.
Detalii

Gourmet

Hotel Roman Restaurant va asteapta cu o varietate de meniuri – de la bucataria traditionala romaneasca pana la preparate gourmet internationale cu accente mediteraneene.
Detalii

Spa

Hotel Roman Spa este un loc ideal pentru o scurta evadare din stresul cotidian. Sunteti in cautarea unui tratament specializat, unei forme fizice mai bune sau poate doar a unor momente de relaxare?
Detalii


Recenziile noastre