img alt

Pachet Revelion 2018

Cuprinde 3 nopţi de cazare cu mic dejun inclus, acces nelimitat la Spa, 3 prânzuri, 3 cine inclusiv meniul festiv de Revelion și Carnaval și o excursie.

Legenda spune că Ancuța găzduiește cele mai reușite petreceri de sfârșit de an. Astfel, și anul acesta Hanu Ancuței împreună cu Roman Plaza se pregătesc pentru Revelion și vă invită să sărbătoriți Anul Nou într-un mod autentic românesc. Pachetul de Revelion 2018 include:

 • 3 nopți (cu mic dejun inclus) cu posibilitatea prelungirii sejurului la tarif redus
 • 3 cine festive: 

           30 Decembrie - Crama Ancuței cu muzică live

           31 DecmbrieCină festivă de Revelion la Hanu Ancuței cu invitați de seamă

           1 Ianuarie - Carnaval la Roman  Plaza 

           1 prânz îmbelșugat – 1 Ianuarie

 • Excursii în ținutul Neamț
 • Relaxare nelimitată – acces la SPA-ul din incinta complexului Roman Plaza care include saună, jacuzzi, hammam/saună umedă, bai Kneipp, cortină de apă pentru masaj vertical, hidromasaj și altele.

În cadrul cinelor festive vă veți bucura de atât de produse tradiționale pregătite după rețete autentice moldovenești cât și specialități inedite din bucătăria internațională.

Rezerva acum! Locuri disponibile doar la pachetul de revelion fara cazare.

Mai multe detalii aici: Revelion Moulin Rouge

REZERVA ACUM

Calitate de 4 stele plus, la pret de 3

Hotel

Bine ati venit la Roman Plaza, un complex hotelier elegant si confortabil care va ofera pachete turistice flexibile, cazare cu stil, bucatarie gourmet si experiente de spa, wellness si divertisment de calitate la preturi avantajoase.
Detalii

Gourmet

Roman Plaza Restaurant va asteapta cu o varietate de meniuri – de la bucataria traditionala romaneasca pana la preparate gourmet internationale cu accente mediteraneene.
Detalii

Spa

Roman Plaza Spa este un loc ideal pentru o scurta evadare din stresul cotidian. Sunteti in cautarea unui tratament specializat, unei forme fizice mai bune sau poate doar a unor momente de relaxare?
Detalii


Recenziile noastre

 


Testimoniale

 • Polite and professional

  Rating only has to do with staff, never actually stayed in this hotel, but I travelled to Roman between Christmas and NYE and after coming from a party I couldn't find any taxi to take me home. It was about 3 a.m. and very cold so I decided to try and knock on the hotel reception area entrance door. In less than 30 seconds there was someone at the door, they were very polite and professional and gave me the number for the taxi company. No strange faces, no unnecessary comments. Some people are still doing their job as they should, apparently.

  Raluca85, Bucharest, Romania

 •  

  Totul la nivel de cinci stele

  Am crezut ca sunt in alta tara! Totul la nivel de cinci stele, cazare, masa, mic dejun, cosmetica, bar etc. Voi reveni cu mare drag! Daca am avea si pe litoral patroni care sa se ocupe precum doamna de la acest hotel, am fi departe cu turismul romanesc!

  Iulian, Baicoi

 • Felicitari inca o data

  Totul a fost Ok. Am fost in multe locatii de 4 stele care nu se ridicau la nivelul Hotelului Roman Plaza. Felicitari inca o data. Ma bucur ca in sfarsit avem si noi in Romania asemenea locatii.

  Iulian, Constanta