Oferta Biostimulare Ultratone Futura Pro Roman Neamt Moldova

Silueta perfecta: Biostimulare Ultratone Futura Pro (45min) - 60 lei

Biostimularea asigura o stimulare musculara comparabila cu cea realizata prin fitness.  45 de minute de biostimulare echivaleaza cu 2 - 4 ore de gimnastica fara intrerupere. Efectele tratamentului de biostimulare sunt vizibile, deseori chiar dupa prima sedinta, pierzandu-se intre 1- 4 cm.

Tipurile de tratamente corporale Ultratone Futura Pro:

 • Tratament de slabire si remodelare (scadere in cm, in Kg, anticelulitic)
 • Tratament de tonifiere
 • Tratament de detoxifiere si drenaj
 • Antrenament sportiv
 • Ultrasunete

Oferta valabila pe perioada 1 Oct - 31 Dec 2014: 60 de lei/ sedinta 45 min.

REZERVA ACUM

Fa o rezervare completand formularul de mai jos sau suna la 0722 233 182; 0233 742 600Calitate de 4 stele plus, la pret de 3

Hotel

Bine ati venit la Roman Plaza, un complex hotelier elegant si confortabil care va ofera pachete turistice flexibile, cazare cu stil, bucatarie gourmet si experiente de spa, wellness si divertisment de calitate la preturi avantajoase.
Detalii

Gourmet

Roman Plaza Restaurant va asteapta cu o varietate de meniuri – de la bucataria traditionala romaneasca pana la preparate gourmet internationale cu accente mediteraneene.
Detalii

Spa

Roman Plaza Spa este un loc ideal pentru o scurta evadare din stresul cotidian. Sunteti in cautarea unui tratament specializat, unei forme fizice mai bune sau poate doar a unor momente de relaxare?
Detalii


Recenziile noastre

 


Testimoniale

 • Polite and professional

  Rating only has to do with staff, never actually stayed in this hotel, but I travelled to Roman between Christmas and NYE and after coming from a party I couldn't find any taxi to take me home. It was about 3 a.m. and very cold so I decided to try and knock on the hotel reception area entrance door. In less than 30 seconds there was someone at the door, they were very polite and professional and gave me the number for the taxi company. No strange faces, no unnecessary comments. Some people are still doing their job as they should, apparently.

  Raluca85, Bucharest, Romania

 •  

  Totul la nivel de cinci stele

  Am crezut ca sunt in alta tara! Totul la nivel de cinci stele, cazare, masa, mic dejun, cosmetica, bar etc. Voi reveni cu mare drag! Daca am avea si pe litoral patroni care sa se ocupe precum doamna de la acest hotel, am fi departe cu turismul romanesc!

  Iulian, Baicoi

 • Felicitari inca o data

  Totul a fost Ok. Am fost in multe locatii de 4 stele care nu se ridicau la nivelul Hotelului Roman Plaza. Felicitari inca o data. Ma bucur ca in sfarsit avem si noi in Romania asemenea locatii.

  Iulian, Constanta