Evenimente

Intentionati sa organizati o intalnire de afaceri, un seminar de vanzari sau de instruire, cursuri de formare in leadership sau un alt training sau, pur si simplu, intalnirea anuala a firmei?  Aveti de planificat o nunta de neuitat sau alt eveniment personal memorabil? Centrul de conferinte Hotel Roman va ofera solutii flexibile de calitate ireprosabila la preturi convenabile pentru orice eveniment de pana in 250 de persoane.                                                    

Personalul nostru specializat in conferinte & banqueting si portofoliul complet de servicii sustinut de o platforma complexa, faciliteaza organizarea celor mai reusite evenimente  personale si corporate in orasul Roman, zona Neamtului si regiunea Moldova. 

Centrul de conferinte Hotel Roman dispune de doua sali moderne si spatioase, unde se pot organiza diverse tipuri de evenimente corporate sau personale de dimensiuni mici si medii (50 persoane) sau mari (200 persoane):    

  • seminarii, conferinte si simpozioane de dimensiuni mici, medii si mari, prezentari, cursuri si sesiuni de training / formare
  • nunti, botezuri, aniversari, banchete si alte evenimente personale
  • evenimente culturale si artistice

Nunti si evenimente personale

Maria Martinas
maria.martinas@resturantportofino.ro
0755 524 090
CERE OFERTA
CERE OFERTA
sau suna la +40 755 524 090


Hotel Roman Reviews