Bine ai venit la Hotel Roman

by Dumbrava Business Resort

Detalii

Excelsior

Noul restaurant al Hotelului Roman

Detalii
 
REZERVARE HOTEL
Continua
 

Calitate de 4 stele plus, la pret de 3

Hotel

Bine ati venit la Hotel Roman, un complex hotelier elegant si confortabil care va ofera pachete turistice flexibile, cazare cu stil, bucatarie gourmet si experiente de spa, wellness si divertisment de calitate la preturi avantajoase.
Detalii

Hotel

Hotel Roman - Restaurant va asteapta cu o varietate de meniuri – de la bucataria traditionala romaneasca pana la preparate gourmet internationale cu accente mediteraneene.
Detalii

Hotel

Hotel Roman - Spa este un loc ideal pentru o scurta evadare din stresul cotidian. Sunteti in cautarea unui tratament specializat, unei forme fizice mai bune sau poate doar a unor momente de relaxare?
Detalii


>

roman plaza spa

Hotel Roman - Spa

Tot ce va ofera un spa si mai mult decat atat!

La Hotel Roman - Spa am creat un loc ideal pentru o scurta evadare din stresul cotidian sau pentru o experienta mai deosebita. Daca sunteti in cautarea unui tratament specializat, unei forme fizice mai bune sau poate doar a unor momente de relaxare va asteptam cu o oferta bogata de servicii care nu va vor dezamagi.


roman plaza restaurant

Hotel Roman - Restaurant

Locul ideal pentru un pranz de afaceri, o cina romantica sau o seara in oras cu prietenii

Va asteptam cu o varietate de meniuri – de la bucatarie traditionala romaneasca pana la preparate gourmet internationale cu accente mediteraneene. Bucatarii si cofetarii nostri se mandresc cu ingredientele locale, naturale si organice pe care le folosim.


Evenimente

Evenimente pana in 50 de persoane: Sala Blue Room
Sala este perfecta pentru evenimente restranse atat corporate cat si evenimente personale: conferinte, prezentari, training-uri, evenimente artistice sau personale.

Evenimente pana in 200 de persoane: Sala Olive Room
Un spatiu generos ideal pentru organizarea oricarui tip de eveniment corporate sau personal.

Mai multe

experiente

Atractii turistice: 

Descoperiti Capela Sixtina a Estului

Manastirea Voronet (1488), supranumita Capela Sixtina a estului, se afla la 39 km de Suceava si a fost construita in timpul domniei marele domnitor al Moldovei, Stefan cel Mare. Manastirea este inclusa in patrimonial UNESCO.

Mai multe