Politica de confidentialitate

Hotel Roman administreaza toate datele personale primite pe parcursul utilizarii acestei pagini de internet in conformitate cu dispozitiile legislatiei in vigoare din Romania privind protectia datelor personale si difuzarea datelor de interes public (in conformitate cu prevederile Legii 677/ 2001) si in linie cu bunele practici internationale privind protectia datelor personale.

Utilizarea paginii de internet implica acordul tacit al utilizatorilor privind inregistrarea si administrarea datelor in scopul si pe durata determinata specifica fiecarei operatiuni sau tranzactii.

Hotel Roman utilizeaza informatiile personale pentru a realiza cu succes operatiunile, comenzile si tranzactiile online si pentru a comunica cu utilizatorii. 

Operatiunile online se refera in principal la: solicitari de informatii, plasarea de comenzi, realizarea de rezervari, trimiterea unor oferte personalizate.  

Comunicarea are urmatoarele obiective principale: a intelege mai bine nevoile si interesele utilizatorilor, a oferi servicii de calitate, a personaliza ofertele standard si promotionale, a oferi servicii de suport de calitate, a tine utilizatorii la curent cu serviciile furnizate si cu ofertele speciale.

Pentru vizualizarea informatiilor puse la dispozitie pe acest website nu este necesara inregistrartea datelor personale, insa pentru utilizarea serviciilor de contactare, rezervare online si abonare Newsletter sunt necesare anumite date personale.