Conditii de utilizare

Paginile prezentului site sunt protejate de legea drepturilor de autor.  Atat continutul cat si structura site-ului sunt protejate de legea drepturilor de autor.

Orice reproducere, adaptare, traducere, stocare sau procesare in alte medii, incluzand stocarea si procesarea prin mijloace electronice, sunt limitate de drepturile de copyright.  Orice utilizare partiala sau integrala a informatiilor, datelor, textelor, imaginilor, continutului video sau a altor tip de continut online necesita acordul prealabil explicit (in scris) al Hotel Roman

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Hotel Roman fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de accesarea si utilizarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.  

Hotel Roman foloseste solutii performante in vederea asigurarii securitatii informatice dar nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site.  Utilizatorul este singura persoana responsabila pentru eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelelor de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul utilizarii site-ului.